Volledig gecertifi-ceerd en hoge         kwaliteit

over

Over ons

Wij, Johan en André Mostert zijn sinds 2010 eigenaar van Mostert en Van de Weg B.V. Mede door onze passie voor het vak en het plezier dat wij erin ervaren,  streven wij ernaar om elke dag het beste uit de organisatie te halen en voor elke klant een passende oplossing te vinden. Het bedrijf draait om sterk teamwerk. Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier zo goed mogelijk op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken. Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.

grijze druppel

T 033 - 25 714 59

Andre mostert

a.mostert@mostertvdweg.nl

grijze druppel

T 033 - 25 714 59

Johan Mostert

j.mostert@mostertvdweg.nl

SKAL

Met de afgifte van dit keurmerk maken we de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor afnemer en consument. Zo draagt Skal bij aan de aantoonbare betrouwbaarheid van de biologische sector.

HACCP

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt.

GMP-certificaat

Een GMP-certificaat wordt alleen uitgereikt aan die bedrijven, die aan alle kwaliteitsnormen voldoen. Elk gecertificeerd bedrijf is opgenomen in een openbaar register van het productschap.