Van walking floors tot container vervoer: het beste transport

...

Transport

Met een modern en jong wagenpark bestaande uit tankwagens, containers en walking floors, verzorgen wij verschillende soorten transport.

In onze tankwagens vervoeren wij producten zoals: vloeibare mest, afvalwater, slib en afvalproducten uit de levensmiddelenindustrie. Met onze containerwagens en walking floors vervoeren wij hoofdzakelijk stapelbare mest, compost en ander los gestort materiaal. Voor de export van diverse soorten mest gebruiken wij voornamelijk onze walking floors. Deze wagens hebben een lager eigen gewicht, hierdoor kunnen we op langere transportafstanden meer tonnage meenemen. Echter niet alle locaties zijn geschikt voor het gebruik van een walking floor. Al onze wagens die geschikt zijn voor het vervoer van mest, zijn standaard voorzien van boordcomputers, weegsystemen en AGR-GPS en voldoen zo aan alle wettelijke eisen.

 

Alle vervoer van mest is mogelijk. Bekijk hieronder de impressie van het vervoer en de afvoer van vloeibare mest. https://www.youtube.com/embed/PWpzvDzVLVA
...