over

Over ons

Wij, Johan en André Mostert zijn sinds 2010 eigenaar van Mostert en Van de Weg B.V. Mede door  onze passie voor het vak en het plezier dat wij erin ervaren,  streven wij ernaar om elke dag het beste uit de organisatie te halen en voor elke klant een passende oplossing te vinden. Het bedrijf draait om sterk teamwerk. Alle werkzaamheden liggen in eigen hand, zoals planning, logistiek en administratie. Door onze korte communicatielijnen en kennis van de sectoren, brengen  we vraag en aanbod bij elkaar. We kennen de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier op in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel alsmede het nakomen van afspraken. Mostert en Van de Weg is ondertussen een begrip in de agrarische markt. We zijn ambitieus en zoeken continu naar nieuwe markten in de agrarische sector binnen Europa.

grijze druppel

T 033-2571459

Johan Mostert

j.mostert@mostertvdweg.nl

grijze druppel

T 033-2571459

Andre Mostert

a.mostert@mostertvdweg.nl

Skal

Het Skal is een keurmerk dat de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar maakt voor afnemer en consument.

HACCP

HACCP is een voedselveiligheidssysteem. Aangesloten bedrijven voorkomen hiermee dat de veiligheid van voeding in gevaar komt.

GMP+

Hiermee voldoen wij aan de wettelijke en bovenwettelijke eisen overeengekomen met ketenpartijen voor het vervoer van diervoedergrondstoffen.